Υπηρεσίες


ΜΕΛΕΤΗ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ

Η μελέτη και η επιλογή προϊόντος με τις κατάλληλες προδιαγραφές ( Τύπος, διάσταση, χώρος τοποθέτησης, υποδομές κ.ά.) είναι απαραίτητη στις περισσότερες περιπτώσεις πριν την εγκατάσταση.

Η εφαρμογή πλήρης τεχνικής μελέτης είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις μεγάλων έργων & εξειδικευμένων λύσεων όπως:
Έξοδοι διαφυγής, πυροπροστασία, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ελεγχόμενη κυκλοφορία κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.

Σε περιπτώσεις τεχνικών εταιρειών και αρχιτεκτονικών γραφείων παρέχουμε πλήρης πληροφορίες και σχέδια των προϊόντων μας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η εγκατάσταση των προϊόντων μας γίνεται πάντα από το μόνιμο εξουσιοδοτημένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας με αξιοπιστία και υψηλή ακρίβεια εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους στον κλάδο μας.


ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Τα περισσότερα προϊόντα μας εισάγονται από τα εργοστάσια κατασκευής του διακεκριμένου Ελβετικού οίκου Record έχοντας περάσει από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους πάντα με την εγγύηση της Record.

Στην συνέχεια συναρμολογούνται απο το εξιδικευμένο προσωπικό μας στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας.

Επίσης παρέχεται η δυνατότητα κατασκευής προϊόντων στις εγκαταστάσεις μας κατόπιν παραγγελίας για ειδικές περιπτώσεις.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Τα τεχνικά συνεργεία μας είναι άρτια εκπαιδευμένα και διαθέσιμα 24/7. Με μεγάλη υπευθυνότητα και συνέπεια ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε κλήση των πελατών μας για την διασφάλιση της αξιοπιστίας όλων των συστημάτων αυτοματισμού.

Η διατήρηση μεγάλου stock ανταλλακτικών διασφαλίζει την ικανότητα μας για άμεση ανταπόκριση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης σε όλη την Ελλάδα.