Η ΕΤΑΙΡΙΑ


Image

Η Κ-Dοοr συνεργαζόμενη επί σειρά ετών με οίκους διεθνούς αναγνωρισιμότητας στον κλάδο αυτομάτων θυρών και αποκλειστική εκπρόσωπος στον Ελλαδικό χώρο του Ελβετικού οίκου RECORD, δραστηριοποιείται στον κλάδο διατηρώντας υψηλά ποιοτικά standards με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, τόσο για τις τοποθετήσεις όσο και την επί 24ωρου βάσεως τεχνική υποστήριξη τους.

Η βασική σειρά προϊόντων περιλαμβάνει αυτόματες συρόμενες θύρες, πτυσσόμενες, αναδιπλούμενες, περιστρεφόμενες, τηλεσκοπικές, γωνιακές, περιστροφικές και καμπύλες, θύρες ασφαλείας για την προστασία από διαρρήκτες και θύρες αδιαπέραστες από φωτιά και καπνό, με εφαπτόμενες εφαρμογές ασφαλείας, συστήματα μονόδρομων εισόδων, θύρες με φύλλα ταχέως κλεισίματος για Βιομηχανικές εφαρμογές καθώς και συστήματα ελευθέρων διόδων για χρήση σε διαδρομές διαφυγής και διάσωσης.

Οι θύρες προσφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών φινιρίσματος και δύνανται να προσαρμοστούν ώστε να ανταποκρίνονται στις όποιες πιθανές απαιτήσεις. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για κάθε είδους συνεργασία, ενημέρωση, προσφορές.

ΜΕΛΕΤΗ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ

Παροχή πλήρων προδιαγραφών και σχεδίων για τη μελέτη και επιλογή του κατάλληλου τύπου προϊόντος

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Γρήγοροι χρόνοι παραγωγής με ακρίβεια στη συναρμολόγηση.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Αξιόπιστη εγκατάσταση των προϊόντων μας από το μόνιμο εξουσιοδοτημένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας,

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Πλήρης υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης 24/7. Ανταγωνιστικά συμβόλαια συντήρησης